Op donderdag 14 november 2019 is de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) gastheer voor een Masterclass Industrie ‘(Bege)leiderschap bij leren en ontwikkelen’. Hoe kan een direct leidinggevende de medewerkers motiveren en begeleiden? Hoe pak je die rol? Hoe leren medewerkers? Welke vaardigheden zijn er nodig en waar loop je zoal tegenaan? Deze masterclass is een vervolg op de masterclass ‘Iedere vakkracht is hard nodig!’ die in januari dit jaar heeft plaatsgevonden.

Klaar voor de toekomst

De HAN is gastheer deze middag en Jos Sanders, lector ‘leren tijdens beroepsloopbaan’ is de gastspreker. In het eerste deel van de middag worden praktijk verhalen en succesvolle programma’s bij o.a. Sabic en Royal Swinkels gepresenteerd. Later in de middag gaan de deelnemende bedrijven aan de slag volgens een beproefde methodiek met praktische vraagstukken over de rol van de direct leidinggevende bij leren en ontwikkelen. Waarbij ieders expertise en ervaring wordt uitgewisseld.

Voor wie is deze masterclass?

Zowel HR managers én plant- en productiemanagers worden uitgenodigd om zo beleid en praktijk samen te brengen. De deelname aan de masterclass is gratis, dankzij de gastvrijheid van de HAN. Ons advies…neem vooral ook een direct leidinggevende mee!

De masterclass wordt georganiseerd door HAN, VAPRO, DI katalysator en DI werkt in samenwerking met het Nationaal Platform Duurzame inzetbaarheid en het ACE netwerk in de regio.