KOSTEN

WAT BIEDT HET NPDI-PARTNERSCHAP?

Ben je verantwoordelijke en/of expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Word dan nu partner van NPDI. Zo ben je je partner van het meest ervaren en kwalitatief hoogwaardige netwerk in Nederland op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Samen versterken we elkaar met:

 • De nieuwste wetenschappelijke en toepasbare kennis voor het realiseren van duurzame inzetbaarheid in organisaties.
  • Wij werken samen met kennispartners als TNO, HAN University of Applied Sciences en diverse professoren, onderzoekers en experts op het gebied van duurzame inzetbaarheid.
  • Tijdens onze NPDI netwerkbijeenkomsten maken wij standaard gebruik van deze state of the art expertise.
  • Regelmatig organiseren wij innovatielabs waarin wij met partners uit de praktijk en onderzoeksinstituten rondom een actueel kennisvraagstuk nieuwe kennis, diensten en/of producten ontwikkelen (zie de KOBA-DI tool of de DI-code)
 • Toegang tot ons groot partnernetwerk met meer dan 100 partners met een brede expertise en trackrecord op alle DI thema’s, branches en regio’s.
  • Toegang (kosteloos*) tot vier netwerkbijeenkomsten per jaar.
   Wij starten de netwerkbijeenkomsten met inleidingen van wetenschappers, onderzoekers en top sprekers binnen het actuele onderwerp dat wij tijdens deze netwerkmiddagen nader onder de loep nemen.
   Na de inleidingen verdiepen wij kennis in break-out workshops. Hierin staan praktijkvoorbeelden en/of ervaren van interventies en aanpakken centraal.
   De presentaties en andere waardevolle informatie worden na de bijeenkomsten aan alle partners verstrekt.
   Tevens ontvangen partners regelmatig nieuwsbrieven met verdiepende informatie over de betreffende topics van de netwerkbijeenkomsten en relevante informatie op het gebied van duurzame inzetbaarheid.
  • Tijdens de netwerkbijeenkomsten en gedurende het hele jaar is er ruimte en de wens van de partners om met elkaar te netwerken. Dit kan op eigen initiatief of met ondersteuning van het NPDI bij de zoektocht naar interessante partners. In ons netwerk is er veel en diverse expertise beschikbaar op het gebied van duurzame inzetbaarheid.
   We zien dat veel van onze proactieve partners in de laatste jaren elkaar gaan opzoeken en samenwerkingsmogelijkheden en dienstverleningskansen bespreken, initiëren en realiseren.
 • Toegang tot het NP-DI plein (marktplaats) op de website en diverse kortingen.
  • Je maakt een publiek profiel aan dat op het websiteonderdeel NP-DI plein zichtbaar wordt en kunt makkelijker worden gevonden door partners en prospectieve klanten.
  • Voor o.a. de KOBA-DI opleiding en het gebruik van deze tool ontvang je aanzienlijke kortingen*. Dit geldt ook voor sommige andere opleidingen en evenementen van NPDI-partners.

NPDI werkt volgens het principe ‘gunnen en delen’: samen bereiken we meer!

*Zelfstandigen nemen kosteloos deel. Organisaties mogen met max. 2 deelnemers per fysieke netwerkbijeenkomst en max. 5 deelnemers online bijeenkomsten kosteloos deelnemen.
Bij de uitreiking van de prestigieuze NPDI Kroon op het werk prijs op een extern evenement ontvangen NPDI-partners een significante korting op de toegang.

ONZE SPELREGELS

Wil partner worden?
Vul dan nu het aanmeldformulier in. Vervolgens maken wij een afspraak voor een online kennismakingsgesprek. Daarin kun je al je vragen kwijt en leren wij elkaar alvast beter kennen.

Wil je eerst meer weten over het NPDI? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een Zoom-gesprek.

Duur van de overeenkomst

Je NPDI-partnerschap loopt van 1 januari tot en met 31 december of per kwartaal tot en met 31 december. Wil je opzeggen? Dat kan. We vragen je om een schriftelijke opzegging te sturen, twee maanden voor de automatische verlenging.

Kosten

De bijdrage voor NPDI-partnerschap bedraagt € 495,- per jaar voor zelfstandig ondernemers. Organisaties betalen € 995,- per jaar, voor vertegenwoordiging van 2 personen.

Wijze van facturering

NPDI stuurt een factuur voor het overeengekomen bedrag.

Slotbepaling

 • Op deze overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing.
 • Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.
 • Bij partnerschap onderteken je de NPDI-overeenkomst. Deze overeenkomst is in tweevoud opgemaakt, per pagina geparafeerd en ondertekend.