Zoom-bijeenkomst – 30 augustus 16:00 – 17:00 uur met Gaston Dollevoet (DEXIS Arbeid) en Herman Evers (Evident)

Hoe maak je een Inzetbaarheidsovereenkomst?

Op 31 mei heeft het NPDI samen met Herman Evers van Evident een Zoom-presentatie verzorgd met het thema ‘Inzetbaarheid als service’. Daarin is het principe ‘as a service’ toegepast op de werknemer en zijn inzetbaarheid. Als aanvulling op de traditionele arbeidsovereenkomst is de Inzetbaarheidsovereenkomst geïntroduceerd. Daarmee kan het gesprek tussen de werknemer en de werkgever op een gelijkwaardige en wederkerige wijze worden ondersteund.

Tijdens het webinar vertelden twee organisaties hoe zij met Inzetbaarheidsovereenkomst aan de slag zijn gegaan. Dat leidde tot veel positieve reacties van NPDI-leden en de vraag om hier meer over te weten te komen.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de Inzetbaarheidsovereenkomst, hoe ze kan worden ontwikkeld en geïmplementeerd, de do’s en dont’s etc? Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de Zoom-bijeenkomst die Gaston Dollevoet (DEXIS Arbeid) en Herman Evers (Evident) op maandag 30 augustus van 16:00 tot 17:00 uur verzorgen.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de Zoom-bijeenkomst op maandag 30 augustus van 16:00 tot 17:0 uur. Vergeet de bijeenkomst niet in je agenda te zetten.

E-mailadres t.b.v. informatie en communicatie