Hybride netwerkbijeenkomst

Datum: maandag 29 juni 2020, van 13.00 – 15.00 uur

Op 29 juni a.s. zenden wij uit via Zoom en Youtube (links ontvang je na aanmelding) en met een beperkt aantal deelnemers uit het Carlton President Hotel te Utrecht.

Deelnemers die fysiek vanaf 12 uur aanwezig zijn (aanmelden via de NPDI app) wordt gevraagd een laptop met volle accu mee te nemen want ook zij doen mee in de Zoom break out rooms!

We hebben een zeer interessant programma samengesteld met:

 • Actuele informatie uit het TNO-onderzoek over de impact en gevolgen van de coronacrisis op inzetbaarheid van werkenden en bedrijven.
 • Inzetbaarheidsuitdagingen van Tata Steel, Rabobank en de Voergroep-Zuid waar om jouw NPDI partnerexpertise wordt gevraagd!

Daarnaast kun je ook kiezen voor het sparren met andere partners over het ‘opstarten’ en hoe je het beste met je klant of directie in gesprek gaat over het investeren in DI, JUIST NU.

Dit doen we allemaal in Zoom break out rooms waarvoor je je hieronder nu al  kunt opgeven!

De organisaties lichten hun casuïstiek live nader toe. Je kunt dan ook nog wachten met je keuze. Je kunt in de chat aangeven voor welke room je kiest (Wel zorgen we voor een gelijkmatige verdeling. Dus wees er snel bij want vol=vol)

Aanmelden

Programma

13.00-13.10 Welkomstwoord

13.10-13.40 Actueel TNO onderzoek

Over corona-impact op medewerkers en organisaties met Wendela Hooftman en Linda Koopmans.

13.40-14.25 Praktijkcasussen en interactieve subgroepen

(Zoom break out rooms)

 • Room #1: Tata Steel
  Hoe motiveren we medewerkers, die dat het hardst nodig hebben, om gebruik te maken van het duurzame inzetbaarheidsprogramma?
 • Room #2: Rabobank
  Ondanks het grote selfservice-aanbod aan hulpmiddelen weten medewerkers niet goed wat bij hen past hetgeen de interne doorstroom belemmert. Hoe dit op te lossen?
 • Room #3: Voergroep-Zuid
  Hoe kunnen we mensen meekrijgen in de noodzaak te veranderen vanuit het organisatieperspectief zonder verlies van motivatie en betrokkenheid?
 • Room #4: NPDI Partnerzoom
  8 Dooddoeners om nu niet te investeren in DI en hoe zorgen we samen met management of klanten dat men juist nu in DI blijft investeren.

14.25-14.50 Presentatie groepsadviezen

Uit rooms aan inbrengende organisaties.

14.50-15.00 Kroon op het Werk prijs en NPDI-TNO onderzoek

LOCATIE NETWERKBIJEENKOMST

Carlton President Hotel te Utrecht en op ZOOM

Adres:

Floraweg 25, 3542 DX, Utrecht

MEER INFORMATIE?

Stichting NPDI – E-mailadres: guido@npdi.nl – Telefoonnummer: 06 51 01 39 73