Team

BESTUUR

 

Het bestuur van het NPDI bestaat uit vijf innovators met sterke bestuurlijke kwaliteiten. Zij zetten zich met passie in voor onze missie, visie en kernwaarden. Het bestuur richt zich op de ontwikkeling van het netwerk en is verantwoordelijk voor de uitgaven.

Joke Storm-Bosch

Voorzitter Bestuur NPDI

Hans Biesheuvel

Ondernemend Nederland

Jan van der Reest

Atrium groep B.V.

Evelyne Lub

Isero Ijzerwarengroep

Wouter van Ginkel

Directeur NPDI

Vacature

Bestuurslid

KENNISPARTNERS

 

Rol kennispartners
TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Voor NPDI verzorgt TNO gecertificeerde instrumenten als Duurzame Inzetbaarheidsindex (DIX), Kosten Baten tool Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-Di tool), Organisatiescans en scan Leidinggeven aan inzetbaarheid.

 

Johan BV verbindt medewerkers en hun organisaties met een digitaal platform, waar in de beveiligde omgeving gevalideerde instrumenten van TNO en andere dienstverleners worden aangeboden. Deze beveiligde omgeving voldoet aan de privacy-eisen die vanaf 25 mei 2018 volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing zijn en aan de ISO 27001-norm.

Dennis Lindeboom

Directeur Johan

Luuk Engbers

Business developer TNO

RAAD VAN ADVIES

 

De Raad van Advies adviseert directie (en bestuur) over inhoudelijke en strategische vraagstukken bij de ontwikkeling van het netwerk en de digitale infrastructuur. De raad stelt het ontwikkelprogramma op en ondersteunt bij dagelijkse praktische taken.

Guido Welter

InGuide

Dennis Lindeboom

Johan B.V.

Luuk Engbers

TNO

Paul ter Wal

Andare

Hans Spanjers

Vitaliteit Centrum

Jos Sanders

HAN

Michiel Ober

Videre

ACTIEVE NETWERKEN

Het NPDI-netwerk bestaat uit grote klantorganisaties uit alle branches die inzetbaarheidsspecialisten zoeken. En uit inzetbaarheidsspecialisten die diensten aanbieden, zoals coaching, workshops, scans en advies. Deze specialisten bestrijken thema’s van gezondheid, ontwikkeling, werk/privé-balans tot duurzame inzet van medewerkers. Zij werken op individueel, groeps- en organisatieniveau.

Elise Goosens

Contactpersoon Actief Netwerk Industrie

Fianne Stroeken

Contactpersoon Actief Netwerk Zorg

Hans Snelleman

Contactpersoon Actief Netwerk Onderwijs