Mensen hebben een vak geleerd en gaan vol energie aan de slag. Vervolgens moeten zij zelf zo optimaal mogelijk hun onregelmatige werk- en levensstijl organiseren. Hierop zijn ze vaak onvoorbereid. Er is een sterk groeiende behoefte aan bewustwording, kennis, inzicht en praktische handvatten.
 
Als HR verantwoordelijke wilt u bijdragen aan een succesvolle organisatie en uw medewerkers faciliteren en ondersteunen om ook in onregelmatige omstandigheden productief, alert, klantgericht en met plezier te kunnen werken. Bent u ook benieuwd naar oplossingen? Op donderdag 31 mei 2018 organiseert Duurzaam Inzetbaarheid Centrum inmiddels voor de vierde keer het Congres ‘Waar het om draait bij Onregelmatige Diensten’.
 
Dit congres is speciaal gericht op directies en HR functionarissen in de zorg, (maak)industrie, het openbaar vervoer, brandweer en andere branches waar mensen onregelmatig werken. Laat u inspireren door de verschillende experts op dit actuele onderwerp. Maak kennis met deze unieke aanpak die zich inmiddels heeft bewezen voor meer dan 10.000 mensen in onregelmatige diensten.

 

Klik hier voor de website en
aanmelden congres