Nieuwe data NPDI trainingen bekend. Schrijf je nu in!

De nieuwe data voor verschillende NPDI trainingen zijn bekend. Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor de training organisatiescan, de training implementeren van de DIX en leidinggevendescan en de training voor de Kostenbaten tool.


Kostenbatentool
Op 24 november organiseert het NPDI weer een training voor het leren werken met de Kostenbaten tool Duurzame inzetbaarheid. De training staat ook open voor niet leden van het NPDI. Leden en niet leden kunnen zicht aanmelden via info@npdi.nl o.v.v KOBADI Training 24 november, naam, organisatie en telefoonnummer.

 

Organisatiescan
Tijdens deze training gaan we in op de modules van de organisatiescan (ambities, ontwikkelingen, inzetbaarheidsvraagstukken, bedrijfsscan, ​middelen analyse en de Kosten Baten tool duurzame inzetbaarheid​). De organisatiescan is bedoeld om met ​NPDI instrumenten en andere middelen tot een goede organisatieanalyse te komen. De adviseur weet wanneer hij welke middelen inzet en hoe dit helpt heldere adviezen te geven,​ een ​goed plan van aanpak op te stellen en met de uitkomsten de vervolgstappen te formuleren.​

 

Duur: 1 dag (10-16.30u)
Datum: 17 november
Locatie: Debbemeerstraat 25, Hoofddorp
Trainers: Guido Welter & Dennis Lindeboom
Prijs: € 480, incl. lunch

 

Implementeren van de DIX en leidinggevendenscan
Tijdens deze training gaan we in op a. ​de implementatie van de DIX en b. de leidinggevendenscan ​binnen een organisatie. Je leert hoe je het DI-portaal kunt inrichten passend bij de doelstellingen, communicatie en implementatie van de organisatie. Aan de hand van casuïstiek krijg je inzicht in verschillende wijze van toepassing en ga je ook zelf achter de `knoppen` zitten om het DI-portaal ter plekke ​op onderdelen proefsgewijs ​in te richten met een aantal van je eigen interventies/content. Je leert de leidinggevendenscan in te zetten en in te bedden in een ontwikkelprogramma​ en een totaalaanpak om zo bijvoorbeeld de implementatie DIX en het DI-portaal te laten slagen​.

 

Duur: 1 dag (10-16.30u)
Datum: 1 december
Locatie: Debbemeerstraat 25, Hoofddorp
Trainers: Guido Welter & Dennis Lindeboom
Prijs: € 480, incl. lunch

 

Klik hier om je aan te melden voor de organisatiescan of DIX? 


Leden van het NPDI krijgen €200,- korting!
Ben je lid van het NPDI en wil je gebruik maken van deze korting? Klik dan hier!