NPDI-netwerkevent (fysiek)- Alle hens aan dek! Zorgen voor de zorg

29 november 13:00 – 17:00 uur

Carlton President Hotel Utrecht (Floraweg 25, Utrecht)

Waarom een volledige netwerkbijeenkomst over de zorg? Omdat het in de zorg (ook) deze winter weer alle hens aan dek is! Het water staat zorgmedewerkers aan de lippen, niet in de laatst plaats door de toegenomen werkdruk als gevolg van corona.
Jouw kennis als dienstverlener over vitaliteit en de inzetbaarheid heeft de sector meer dan ooit nodig!
Wij gaan met elkaar kijken hoe we die kennis met elkaar kunnen inzetten om de zorg te helpen.

Voor wie?

Binnen het NPDI is veel kennis beschikbaar, ook in de zorgsector. Misschien heb je al ervaringen opgedaan met klantorganisaties in de zorg. Je hebt je dienstverlening afgestemd op de uitdagingen en doelgroepen en wilt je successen delen of nieuwe inzichten opdoen? Of ben je er niet dagelijks bezig en wil je weten welke specifieke behoeftes er liggen en hoe jij als dienstverlener het beste hierbij kunt aansluiten?
Dan is deze netwerkbijeenkomst zeker een ‘must ’voor jou.

Wat gaan we doen?

Wij starten met inleidingen over de specifieke DI uitdagingen die de zorgsector op dit moment kent. Daarna verzamelen wij met elkaar voorbeelden van dienstverlening en interventies waarmee NPDI leden nu al de medewerkers in de zorg blij en vitaal maken en maken gebruik van recent promotieonderzoek over het belang van zelfleiderschap en autonomie in de zorgsector.
Verder laten wij concrete goede voorbeelden van specifieke interventies in de praktijk zien en waarom en hoe deze succes boekten. Vervolgens maken wij een verdiepingsslag hoe je met de inzichten over zelfleiderschap & autonomie en geïnspireerd door de verschillende praktijkvoorbeelden mogelijk jouw dienstverlening en interventies in en voor de zorg kunt verrijken.

Wat ga je leren?

Aan het einde van deze netwerkbijeenkomst heb je:

  1. een overzicht over de actuele DI uitdagingen in de zorgsector;
  2. inzichten en inspiratie in het HOE en WAT van noodzakelijke en succesvolle interventies en diensten;
  3. een aanleiding en redenen waarom het mogelijk ook voor jou interessant is om met jouw expertise en dienstverlening de zorg fit te helpen houden of maken;
  4. met andere NPDI partners kunnen netwerken en dineren en wellicht elkaar gevonden om morgen samen aan de slag te gaan.

Aanmelden

Meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen.

Let op: zonder QR-code kunnen wij u geen toegang verlenen.

Aanmeldformulier

Persoonsgegevens deelnemer

E-mailadres t.b.v. informatie en communicatie

Na aanmelden ontvangt u een bevestiging. Bevestiging niet ontvangen? Controleer uw spambox.