Bestuur

Rol van het bestuur

Het bestuur van het NPDI bestaat uit vijf innovators met bestuurlijke kwaliteiten die zich met passie inzetten voor de missie, visie en kernwaarden van hun en onze organisatie. Het bestuur bestuurt op hoofdlijnen de ontwikkelingen van het netwerk en gaan over de bestedingen van de middelen. Hieronder vindt u informatie over onze bestuursleden. 

Joke Storm

Joke Storm Voorzitter

Joke Storm-Bosch is zelfstandig adviseur. Ook is zij toezichthouder/commissaris bij een aantal organisaties en bestuurder van een grote thuiszorgorganisatie.

Haar kwaliteiten:
Netwerker, Coach, Inspirator

Haar thema’s:
Cultuur van een organisatie, Communicatie en Duurzame inzetbaarheid

Hans Biesheuvel

Hans Biesheuvel is initiatiefnemer ONL voor Ondernemers.

"Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is in de huidige economie dan ook een voorwaarde om het duurzaam bestaan van het bedrijf te garanderen. Winst wordt niet meer alleen gerealiseerd door puur economische prestaties (Profit), maar komt ook voort uit het in acht nemen van de sociale kant van de onderneming (People) en het opereren binnen ecologische randvoorwaarden (Planet).”

Jan van der Reest

Jan van der Reest is directeur van Atrium groep.`Belangenorganisaties succesvol maken` is de missie van het bedrijf.

Kwaliteiten : Verbinder en bruggenbouwer. Maatschappelijke thema’s omzetten in concrete projecten waardoor werkgevers en werknemers succesvoller gaan samenwerken. 

Thema’s: cao, personeelsbeleid, duurzame inzetbaarheid

Evelyne Lub

Evelyne Lub is een allround HR manager met ruime ervaring bij diverse ondernemingen. Metoog voor mensen en zonder de focus op de organisatiedoelstellingen te verliezen.

“Duurzame inzetbaarheid is investeren in het ‘wendbaar’ maken van een onderneming. Een wendbare onderneming, is een onderneming die slagkracht heeft en tegen een stootje kan. Dit geeft continuïteit aan een organisatie en haar medewerkers.”

Hanneke van der Marel

Hanneke van der Marel Drs. Hanneke van der Marel is een gedreven ondernemer die het maximale talent uit mensen wil halen. Na een studie Franse Taal en Letterkunde in Utrecht en een carriere bij KPN, heeft zij 10 jaar als ondernemer in het onderwijs gewerkt met de oprichting van Max Studiepartner en Studenticoach en Studie@sport, een instituut voor studiebegeleiding.

Overtuigd dat wie hoofd, hart en lijf in balans heeft, pas echt fit is voor optimale prestaties werkt zij momenteel als directeur bij de Vereniging Sport Utrecht. In deze rol bevordert zij de samenwerking tussen de private en publieke sector vanuit de thema’s: vitaliseren, verbinden en verduurzamen.

Talenten en drijfveren: Energiek, resultaatgericht, verbinder pur sang en creatieve denker.

Motto: Be the change you want to see!Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid wordt gecoördineerd door Wouter van Ginkel 088 8665249/06 26166190, Haarlemmermeerstraat 64 hs, 1058 KC Amsterdam.


Uit de praktijk

'‘Met het Nationaal Inzetbaarheidsplan kunnen allerlei initiatieven en interventies worden geïntegreerd, in het verleden werd er geen navolging gegeven aan losse acties, nu kan er beter gevolg aan worden gegeven.'

'‘Wij geloven dat gezondheid bijdraagt aan duurzaam succes van organisaties en maatschappij.’'

'‘Ik wil graag meer kennis ontwikkelen over duurzame inzetbaarheid, zodat ik meer zicht heb over hoe medewerkers hun eigen inzetbaarheid op deze thema’s kunnen versterken en ik organisaties kan adviseren over het faciliteren hiervan.’'