Berichten

2017-09-06Vitaal en duurzaam inzetbaar blijven bij onregelmatige diensten, hoe doe je dat?.Mensen hebben een vak geleerd en gaan vol energie aan de slag. Vervolgens moeten zij zelf zo optimaal mogelijk hun onregelmatige werk- en levensstijl organiseren. Hierop zijn ze vaak onvoorbereid. Er is een sterk groeiende behoefte aan bewustwording, kennis, inzicht en praktische handvatten.

Als HR verantwoordelijke wilt u bijdragen aan een succesvolle organisatie en uw medewerkers faciliteren en ondersteunen om ook in onregelmatige omstandigheden productief, alert, klantgericht en met plezier te kunnen werken. Bent u ook benieuwd naar oplossingen? Op donderdag 9 november 2017 organiseert Duurzaam Inzetbaarheid Centrum voor de derde keer dit jaar het Congres `Waar het om draait bij Onregelmatige Diensten`.

Dit congres is speciaal gericht op directies en HR functionarissen in de zorg, (maak)industrie, het openbaar vervoer, brandweer en andere branches waar mensen onregelmatig werken. Laat u inspireren door de verschillende experts op dit actuele onderwerp. Maak kennis met deze unieke aanpak die zich inmiddels heeft bewezen voor meer dan 10.000 mensen in onregelmatige diensten.

U bent van harte uitgenodigd! 

Met vriendelijke groet,

het congresteamterug

Uit de praktijk

'‘Door het netwerk kan ik een beroep doen op de expertise van andere professionals en wellicht samenwerken.’'

'‘Met het Nationaal Inzetbaarheidsplan kunnen allerlei initiatieven en interventies worden geïntegreerd, in het verleden werd er geen navolging gegeven aan losse acties, nu kan er beter gevolg aan worden gegeven.'

'Ik vind het belangrijk dat de dingen die we doen en waarover we adviseren een wetenschappelijke of evidence based basis hebben, zodat ik er echt achter kan staan en geen ‘gebakken lucht’ verkoop.’'